Træhus beliggende på adressen Birkegaardsalle 28, Solrød Strand sælges til flytning fra grunden

Del auktionen på

Beskrivelse

Driftsmidler på Sjælland


Hus sælges.

Træhus beliggende på adressen Birkegaardsalle 28, 2680 Solrød Strand sælges til flytning fra grunden.

Huset er opført i træ og har en klassik, lysebrun træfacade, som står i flot kontrast til de grønmalede vinduesrammer. Det charmerende ydre fortsætter indenfor, hvor de synlige bjælker og de velholdte trægulve skaber en varm og indbydende atmosfære. Flere steder er der loft til kip, og det skaber sammen med en åben indretning masser af luft og lys.

Boligen byder på 125 veldisponerede og velholdte kvadratmeter samt et stort udhus på 15 kvadratmeter. Hele herligheden opvarmes desuden med brændeovn og elvarme.

Nydelige KVIK-køkken fra 2001, der ligger i åben forbindelse med en stor, lys stue. I køkkenet er der masser af skabsplads og albuerum, samt udgang til en terrasse. I den store, indretningsvenlige stue er der flotte mørke trægulve, rustik brændeovn og en smuk dobbeltdør ud til endnu en solrig terrasse. Herudover er der fra stuen forbindelse til forældresoveværelset, mens boligens to yderligere værelser ligger i et afsnit for sig. I denne afdeling finder du også to lækre badeværelser, et bryggers samt en stor, møblérbar entré med endnu en flot dobbeltdør. Endelig er der en baggang, hvorfra der er udgang til haven.

Huset skal afhentes i første uge af juni 2018 evt. tidligere efter nærmere aftale. Køber har 10 dage til afhentningen. Herefter kan sælger frit nedtage og fjerne huset for købers regning.
Evt. skader på belægning af tilkørselsveje genetableres for købers regning. Evt. skader på 3.mands ejendom genetableres for købers regning.

Besigtigelse mandag den 14. august 2017 kl 10-11
Sælger: Auktioner ApS sælger træhus, carport og drivhus for en kunde
Kategori: Driftsmidler
Landsdel: Sjælland
 
Eftersyn: 14.08.2017 kl. 10.00 - 11.00
Birkegaardsalle 28, 2680 Solrød Strand
Varegruppe 1
 Hent salgsopstilling
Højeste bud Budfrist: 1.10.2017 kl. 15.00 Vurdering
75.000 kr 43 d 20 t 53 m -

Byd på auktionen

Log på eller opret dig som bruger for at afgive dit bud.

Til toppen