Timeshare aktie i Château d´Azans

Del auktionen på

Beskrivelse

Imm. aktiver på Sjælland


Bolig P 1ab - 30 kvm. Boligen er i kalenderåret 2018 tilgængeligt for køber i uge 23 og 24 samt 41 og 42. Fællesomkostninger halvårligt er kr. 5.628,00 og er betalt for første halvår af 2018.
Lejlighed P er en studiolejlighed på 30 kvm. med 2 sengepladser, der ligger på øverste etage - se vedhæftede plantegning. Slottet ejes af det danske aktieselskab Château d´Azans A/S, som sørger for vedligeholdelsen af bygninger og inventar. På stedet er tilknyttet en franks vicevært, som taler engelsk og tysk. Hver bolig er indrettet med danske kvalitetsmøbler, men har hver sit særpræg. Alle lejligheder har en spise- og en siddegruppe med TV, sovepladser, køkken- og badeværelse med toilet og brusebad. Lejlighederne er endvidere udstyret med dyner, sengelinned, håndklæder, viskestykker. Der er køkkengrej og service til ca. 6 personer. Fælles bordtennis, vaskemaskiner og tørretumblere. Slottet ligger ned til flode le Doubs i en park på 5 tønder land. I parken er der indhegnet swimmingpool, tennis-, fodbold- og petanquebane samt en lille legeplads til små børn. Terrasse med fælles grill. Slottet ligger i gå-afstand til Dole centrum med gode forretninger. Med en lille times kørsel fra Dijon og Beaune i Bourgogne-området. Hvis man ønsker yderligere oplysninger er man velkommen til at kontakte sælger på tlf. 3093 1845 ligesom der henvises til slottets hjemmeside www.chateau-d-azans.dk.
Slottet ligger i den franske by Dôle.
Frankrig er jo delt op i en masse regioner. Dôle ligger den region af Frankrig, der hedder Franche-Comté, tæt på Jura bjergene.
Regionshovedstaden hedder Besançon og Dôle i den vestlige del af regionen.
Man kan flyve med lavpris fly (Easyjet, SAS osv. både til Basel og til Geneve i Schweiz) som begge ligger ml ca. 90-120 min kørsel væk i bil. Der er herudover ca. 3 ½ times kørsel til Paris.

Nederst i salgsopstillingen kan findes:
Årsopgørelse, Husorden, Oplysninger om ejendommen, Turnus og Vedtægter.
Sælger: Auktioner sælger for en kunde
Kategori: Imm. aktiver
Landsdel: Sjælland
 
Eftersyn: Intet eftersyn men yderligere oplysninger kan fås hos sælger på tlf. 3093 1845
Varegruppe: 1
Bilag:  bilag 1
 bilag 2
 bilag 3
 bilag 4
 bilag 5
 bilag 6
Højeste bud Budfrist: 24.1.2018 kl. 15.00 Vurdering
3.200 kr - -

Auktionen er afsluttet!

Til toppen