Brugervilkår

Bemærk at sitet kun er for erhvervsdrivende med CVR-nr.

Med min oprettelse bekræfter jeg, at jeg er erhvervsdrivende, ligesom jeg accepterer, at min ip-adresse registreres, at min bruger er personlig, kun gyldig for mig selv og at ethvert bud afgivet af denne bruger er juridisk bindende for mig i 4 uger efter auktionens udløb. Dette gælder uanset om jeg blev højstbydende eller ej.

Som erhvervsdrivende (B2B) accepterer jeg, at der ingen fortrydelsesret er ved afgivelse af bud.

Samtidig med oprettelse af min bruger accepterer jeg, at mine oplysninger må videregives til de advokater, som er kuratorer i de enkelte konkursboer eller sælgere af varepartier, så de har mulighed for at kontakte mig vedrørende salg af deres aktiver.

Jeg accepterer også, at Auktioner ApS, som ejer dette websted, må henvende sig til mig med information og tilbud vedrørende konkurser.dk.

Ved oprettelse af bruger modtager jeg automatisk mails om nye konkursboer og varepartier, der bliver sat på auktion på konkurser.dk. Antallet af emails, som jeg modtager, udgør i gennemsnit ikke mere end to om dagen. Hvis jeg opsiger min bruger, modtager jeg ikke flere emails.

Jeg kan på min personlige side ("Mine oplysninger") til enhver tid få indsigt i de registrerede oplysninger jf. Persondatalovens kapitel 9. På samme side har jeg mulighed for at fravælge mails fra konkurser.dk, samt opsige min bruger.