Professionel Webshop: www.fodmaske.dk

Del auktionen på

Beskrivelse

Imm. aktiver på Sjælland


Professionel Webshop: www.fodmaske.dk

Professionel webshop med en omsætning samt gode leverandøraftaler, samt stort varelager på 2.000 enheder, og forudbetalt marketing af landets bedste bloggere.

Har du lyst til ekstra indtægt, så er denne side lige noget for dig.

Hjemmesiden Fodmaske.dk blev lanceret d. 11/12/2018 og har den første måned lavet en omsætning på 5.488 kr inkl. moms,- med en produktavance på 90%.

Hjemmesiden sælger sit eget kvalitets-produkt, i beauty-industrien, hvor produktionsomkostningen er 1.30 USD (ca. 9 kr) pr. enhed, og vejledende udsalgspris er 149,- kr inkl. moms.
Der medfølger ligeledes et varelager på 1.900,- enheder, som har en vejl. Udsalgspris på 250.000 kr inkl. Moms. En pakke indeholder 2 sæt fodmasker.
Aftaler til leverandør medfølger ligeledes, da produktet er unikt produceret i egen unikke emballage.

Produktet i sin enkelthed, er en fodmaske. Fodmasken anvendes i omkring 30 minutter, hvorefter alt det hårde hud på ens fod falder af, i de efterfølgende uger, og giver derefter bløde nye fødder.

Hjemmesiden er opbygget i Shopify, og er derfor meget driftsikker, samt kræves der ingen teknisk indsigt for at drive webshoppen, da der er 24-timers gratis livesupport. Ligeledes er webshoppen konvertingsoptimeret af professionelle, således en typisk konverteringsrate ligger på mellem 2-4% besøgende til salg.

Udover domænet fodmaske.dk, medfølger også domænet Footmask.dk.
Der er ligeledes opsat professionelle mails såsom info@fodmaske.dk.
De samlede månedlige omkostninger er 189 kr,- til Shopify. Domænet har en årlig pris på 45 kr. samt mailsystem er gratis (Zoho-mail).

Der medfølger ligeledes professionelt marketing setup, retargeting, mail-marketing.
Samtidig har virksomheden booket 3 opslag hos landets førende bloggere, der tilsammen har 346.000 followers. Disse blogopslag er betalt, men ikke anvendt endnu, og tilhøre derfor køber.
https://fodmaske.dk/pages/konkurser-dk
Sælger: Auktioner sælger webshop for kunde.
Kategori: Imm. aktiver
Landsdel: Sjælland
 
Eftersyn: Intet eftersyn.
Varegruppe: 1
Højeste bud Budfrist: 21.1.2019 kl. 15.04 Vurdering
10.000 kr - -

Auktionen er afsluttet!

Til toppen